Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2010 13:16 - 1-ви ИНТЕНЗИВЕН 4-дневен ПРОФЕСИОНАЛЕН Тренинг-Семинар за ОБУЧИТЕЛИ "СПРАВЯНЕ с АСТМАТА" - на 17-18.07.2010 и още един уикенд
Автор: bezastma Категория: Други   
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.07.2010 16:21


image

Ние от Институт РЕ-ГЕНЕЗИС имаме удоволствието да Ви поканим на едно важно за нас, а може би и за Вас, събитие:

 - отварянето на „кутията с тайните на ефективността на нашата практическа работа и

- стартирането на 1-вия открит за външни участници

 

интензивен 4-дневен (в два уикенда) практически тренинг-семинар посветен на

„Психосоматика и Справяне с АСТМАТА”.

  

image
 

1. ЦЕЛ на тренинг-семинара: 

      Да предаде в сбит и удобен за ползване вид цялата полезна информация необходима за управление и справяне с астмата по нелекарствен начин в рамките на няколко седмици.

      Това е първият тренинг-семинар, важен практически модул от нашия общ подход „Ре-Генезис”, чрез който Вие, ако желаете, можете да станете част от нашата Национална Психологична Франчайзингова Мрежа (НПФМ - PsyNet).След него, приблизително ежемесечно, ще предлагаме сходни семинари за ефективно и бързо практическо управление и справяне с други видове масови психосоматични проблеми (напр. алергии, нощно напикаване, отслабване, безплодие и други – общо над една дузина).

      Вие можете, ако желаете, да се включите в някоя от следните роли във Франчайзинговата ни Мрежа: посредник, партньор или представител (на настоящия етап) и координатор, създател на мрежа/и и съдружник (на следващи етапи). В приложения файл за Модела на ПФМ, в края на настоящия е-мейл, ще намерите детайлно описание на всяка една от тези роли и плюсовете за Вас.
       

2. ЗНАЧИМОСТ на темата на тренинг-семинара: 

       Около 500 000 българи, от които близо 150 000 деца имат симптомите на някоя от формите и степените на астма. Няма град в страната, в който да няма, ако е малък – няколко стотин, ако е голям - няколко хиляди, а ако е София - няколко десетки хиляди деца и възрастни, които да не страдат от астма, при това всяка година % расте, достигайки в някои развити страни до 10-15-20 и в някои области и групи - дори 25% от децата, особено момчетата.

       Фармакологичните средства НЕ лекуват астмата, а само потискат симптомите й. Съществуват, обаче, безлекарствени методи, които не само овладяват симптомите, но и силно ги редуцират, често до степен на премахване. Те не са особено сложни и подлежат на относително бързо научаване. 

3. КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ в тренинг-семинара:

       В рамките на 4 дни (за ок. 30 часа) ще получите знания, умения, методики, печатни и видео материали, с помощта на които ще можете самостоятелно да се справяте с повечето случаи на астма, особено при децата и юношите в училищна възраст.

       Ще получите най-подробното достъпно в България ръководство от над 100 стр. текст описващ близо 20 модела (медицински, алтернативни, психологични, микросоциални) за обяснение и справяне с астмата, Ексел файлове за обработка и интепретация на диагностичните методики и DVD с видеозаписи. Ще Ви  запознаем с конкретни случаи, както и със съдбата на много известни личности имали/щи астма. Ще Ви предоставим и няколко книги по тези въпроси в електронен формат. 

       ВАЖНО! Основната цел на този 4-дневнен тренинг-семинар е НЕ само и толкова Обучение, само по себе си, от любов към знанието или документите, А ПРЕДИ ВСИЧКО овладяване на практическа технология за БИЗНЕС в сферата на практическата психология за справяне с психосоматични проблеми на широки групи от населението.

      Така Вие, само за два уикенда, ще получите инструментариум за ефективна психологична работа с един масов проблем и възможност да получават за това доходи между 3 и 4-цифрена сума месечно, ако следвате стриктно нашите професионален и бизнес модели на работа с клиентите. При близо половин милион страдащи от астма българи, дори 1% да се обърнат към Вас и вашите колеги в близките години - това са хиляди потенциални клиенти.  
 

image

4. ЗА КОГО е тренинг-семинара (изискванията ни са не към входа, а към изхода му):

За разлика от повечето обучения по практическа психология, които имат изисквания на входа, но не и към изхода на обучението, нашият подход е обратен – имаме изисквания към изхода, т.е. след обучението:

1) Нямаме специални изисквания към специалността и нивото на участниците

    Би било добре да са психолози-магистри с 5-10 години практически опит, но това не е задължително. Участниците  могат да са и студенти по психология, както и специалисти от други научни и практически области - напр. медицина, образование, социална работа и др., и особено хора, които самите те или техни близки имат астма. Могат да са и представители на пациентски организации - напр. от коалициите КЗ или НПО.

      Как и Защо е възможен такъв подход от наша страна ?  Защото нашия модел и технология на работа могат да се разберат и овладеят от почти всеки, който има средна общочовешка култура и умения и положи известни усилия за овладяването им. По аналогия, ще дадем пример с използването на ел.ток, телевизията, автомобилите, компютрите, GSM-ите и другите модерни технологии. За да ги ползваме ефективно не е необходимо да познаваме в детайли, и дори изобщо, фундаменталните и приложните науки, на чиято основа те са създадени, а е необходимо да имаме не големи знания, свързани с тяхното практическо използване, които се овладяват от минути и часове до няколко  дни, максимум седмица-две.

                       

                 2) Имаме, обаче, две задължителни входно-изходни условия:    

       а) всички, които желаят да се включат в обучението, трябва да подпишат Декларации за Конфиденциалност и Неразпространение на получената в рамките на тренинг-семинара писмена и устна информация, знания и умения. Това задължение е за период от не по-малко от 5 години и нарушаването му ще доведе до санкции в размер до десет  минимални месечни заплати.   

       б) всички, които желаят да практикуват получените от нас знания и умения за справяне с астмата, трябва да го правят на основата на сключен с нас франчайзингов Договор, на основата, на който двете страни поемат определени правно-финансови задължения и получават определни права, т.е. трябва да са готови да правят съвместен бизнес с нас.   

   Целта на тези две условия е да стимулираме създаването и функционирането на франчайзингова мрежа в страната за бързо и ефективно справяне със широк спектър от психосоматични проблеми по немедицински начин и осигуряване на относително високи доходи на ефективните практически психолози.
 

5. КОГА ще се проведе тренинг-семинара:

     Тренинг-семинарът ще се проведе в два уикенда:

1)      17-18.07.2010 г. – първите два дни (виж в Програмата в приложените файлове)

                2)      24-25.07 или 07-08.08.2010 – по споразумение с участниците в първия уикенд

6. КЪДЕ ще се проведе тренинг-семинара:

      Тренинг-семинарът ще се проведе в семинарната зала на централния офис на Институт РЕ-ГЕНЕЗИС в Софияул. „Цар Иван Шишман” 5, вх.Б, ет. 1 (намира се в центъра на столицата, с/у Парламента, зад х-л „Радисън”, влиза се от ул. „Х.Димитър”). Броят на участниците в обучението, поради тренинговият му характер, е ограничен, затова побързайте със заявките си.

7. ВОДЕЩ на тренинг-семинара:

      Водещ на тренинг-семинара е Панайот Рандев – психолог с близо 30 годишен практически и изследователски опит в различни области на психологията (от здравеопазване и образовние до УЧР, бизнес и военно дело;  от психодиагностика и индивидуално консултиране до големи национални проекти и организационно и общностно развитие).
      Работил е в Института по Психология на БАН, Програмата за Мозъка на МА, Програмата за Развитие на ООН, бил е главен психолог на Сухопътните войски на БА, специализрал е и е изнасял доклади в над 20 страни - САЩ, Великобритания, Италия, Белгия, Швейцария, Германия, Турция, Унгария, Чехия, Полша, Естония, Румъния и др. Има издадени книги, учебници и студии в България и чужбина в общ тираж над четвърт милион. Преподавал е в НБУ и в БСУ.
      Той е ръководител на Институт Ре-Генезис и създател на предлаганите от него пакетни програми за справяне с основни психосоматични проблеми.

 

image

8. ЦЕНА на тренинг-семинара:

      Цената на тренинг-семинара зависи от начина на плащане:

 

1) 1-кратно плащане:  195 лв. /€100/ по банков път (до 15.07.2010)  или, ако прецените за удобно за Вас:

                                         195 лв. /€100/ в брой в офиса в деня на семинара

 

2) 2-кратно плащане:  215 лв. /€110/, от които 100 лв. в брой в офиса в началото на първия уикенд

                                                                                                        115 лв. в брой в офиса в началото на втория уикенд

 

3) 3-кратно плащане:  235 лв. /€120/, от които 85 лв. в брой в офиса в началото на първия уикенд

                                                                                                       75 лв. в брой в офиса в началото на втория уикенд

                                                                                                       75 лв. в брой или по друг начин до 15 дни след втория уикенд

           

Забележка:
За членове на пациентски организации на болни от астма (АББА) цената е с отстъпка от 25%, т.е. 145 лв.


 

       От 01.07 до 31.12.2010 имаме промоционален период, предоставящ 8 вида отстъпки за колегите, които се включат по-рано в нашата франчайзингова мрежа. По-долу даваме 3 от тях. Останалите ще намерите в приложения файл за Модела на нашата франчайзингова мрежа. 

       И така, ако искате да ползвате предлаганите от нас отстъпки за предварително заплащане, за брой пакети/услуги и за брой участници за наши следващи модули от програмата ни „Психосоматика и Ре-Генезис на здравето” то размерите на отстъпките, както и темите и датите, са следните:

Възможност за предплащане на таксата и ползване на отстъпки според периода:

·         при плащане до 15 дни или в деня на обучението         -  100% такса =100 евро (195 лв.)

·         при предплащане между 15 и 30 дни предварително  -    90% такса =   90 евро (175 лв.)

·         при предплащане между 30 и 60 дни предварително  -    85% такса =   85 евро (165 лв.)

·         при предплащане над 60 дни предварително              -    80% такса =   80 евро (155 лв.)


                 При включане на 3-ма и повече души в обученията от даден град/фирма-всеки ползва 10% отстъпка. 

               При закупуване на повече от 1 услуга/продукт се прави по-голяма отстъпка. През промоционалният период отстъпките ще са следните:

§  за 1 услуга/продукт       100 евро (196 лв.),  т.е.    0% отстъпка;

§  за 2 услуги/продукта     190 евро (371 лв.),  т.е. 10% отстъпка за 2-рата услуга/продукт;

§  за 3 услуги/продукта     275 евро (538 лв.),  т.е. 15% отстъпка за 3-тата услуга/продукт;

§  за 4 услуги/продукта     355 евро (694 лв.),  т.е. 20% отстъпка за 4-тата услуга/продукт;

……………………………………………………………………………………………………..

·         за 10 услуги/продукта – 730 евро (1427 лв), т.е. 50% отстъпка за 10-тата услуга/продукт           

 

Ориентировъчните Теми и Дати за следващите тренинг-семинари за нашите модули по психосоматика са:

             1) за АЛЕРГИИТЕ - първата половина на август в офиса ни в София – ок. 14-15.08.2010;

 

 2) за НОЩНОТО НАПИКАВАНЕ - втората половина на август в офиса ни в София – ок. 28-29.08.2010;

 

 3) за ОТСЛАБВАНЕ по „ПРОГРАМА 49” - втората половина на септември в София - ок.18-19.09.2010

 

 4) за БЕЗПЛОДИЕТО началото на октомври в офиса ни в София – ок. 2-3.10.2010; 

 

9. ПРИЛОЖЕНИ ФАЙЛОВЕ

1. ПРОГРАМА на тренинг-семинара за справяне с астмата (какво ще се прави по дни и часове) - изтегли я от тук

               2. ЗАЯВКА за участие в тренинг-семинара за справяне с астмата (попълнете и я изпратете до 15.07.2010) - изтеглия я от тук;

               3. МОДЕЛ на предлаганата от нас Психологична Франчайзингова Мрежа - тук ще намерите отговорите на повечето въпроси, които, може би си задавате) - изтегли го от тук.

 

image
 

10. за ИНФОРМАЦИЯ и ЗАПИСВАНЕ в тренинг-семинара:

                                             стац.тел.:    (02)989 89 45  или  (02)989 90 35 (факс)

мобилни:    Мобилтел:  0889443691,  0885288449;  Виваком:  0879422652

е-мейл:       re_genesis@abv.bg  или  psycho_net@abv.bg         

адрес:          1000 София, ул. „Цар Иван Шишман” 5, вх. Б, ет. 1

 

 ВАЖНО !

ЗАЯВКИТЕ за участие в нашия първи тренинг-семинар за включване в НПФМ се подават до 15.07.2010

Ако плащате таксата за участие по банков път, трябва да го направите също до 15.07.2010.

 
 

Очакваме Ви !

от екипа на Институт Ре-Генезис



Тагове:   семинар,   обучители,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bezastma
Категория: Други
Прочетен: 45872
Постинги: 9
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930